Het schildersbedrijf van Almere, Amsterdam, Hilversum en omstreken | Ons Werkproces - TPschilderwerken Almere
Wij houden onze klanten door middel van ons werkproces graag tevreden zodat jij bij TPschilderwerken altijd op een betrouwbaar resultaat kunt rekenen.
werkproces
15338
page-template,page-template-licence,page-template-full_width,page-template-licencefull_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ons Werkproces

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Je kunt via ons e-mail adres en onze contact pagina geheel vrijblijvend een gratis afspraak maken met een van onze adviseurs. Na het maken van deze afspraak zal onze adviseur contact met je opnemen om je afspraak te bevestigen.

 

Tijdens de afspraak zal de adviseur bij je langs komen zodat hij je volledig kan voorzien van het beste advies voor jouw project. Denk hierbij aan de kosten van het project inschatten en advies geven over de beste soorten verf en aanpak.

 

Hierdoor ontvang je altijd de beste prijs en ben je altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Mocht toch iets fout gaan met het geleverde werk. Bijv. de verf bladert af of verkleurd, dan wordt dit zo snel mogelijk en kosteloos door TPschilderwerken opgelost. Je ontvangt bij ons namelijk twee jaar garantie op al het buitenschilderwerk & drie jaar garantie op al het binnenschilderwerk.

 

Zie hier de garantievoorwaarden.

 

Ben je nog niet zeker?
Maak dan geheel vrijblijvend een gratis afspraak met een van onze adviseurs. We komen graag even bij je op gesprek om de staat van het project te bekijken en een passend advies op maat te geven.

Maak direct een gratis afspraak.

hoe-gaan-wij-te-werk-tpschilderwerken
professionele-service-tpschilderwerken

Professionele Service

Bij TPschilderwerken staan betrouwbaarheid en goede service voorop. Je kunt bij TPschilderwerken altijd rekenen op goed overleg waarbij veel aandacht besteed wordt aan de wensen van de klant. Hierbij wordt vervolgens ondersteunend advies gegeven en een eventuele prijsinschatting gemaakt. Wij houden onze klanten graag tevreden, daarom bieden wij twee jaar lang garantie op al het door ons geleverde buitenschilderwerk & drie jaar lang garantie op binnenschilderwerk. Je hoeft je achteraf dus nergens zorgen om te maken. Wij starten zo snel mogelijk met het project voor een eerlijke prijs en tijdens het project doen wij er is alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer lekker op de bank kunt zitten. Dat vinden wij de definitie van professionele service. Zekerheid is wat wij hierbij bieden, want daar wordt je blij van.

De Beste Verf

Er bestaat een enorm verschil tussen de prijs van een goedkoop product uit de bouwmarkt en de producten die bedoeld zijn voor de professional. Voor de echte professional is het verschil snel duidelijk. De beste verf heeft zijn prijs, want goede verf heeft eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn. Je wilt natuurlijk dat het gewenste eindresultaat bereikt wordt en dat dat resultaat ook lang mooi blijft. Niemand wil namelijk verf van slechte kwaliteit waarbij gemakkelijk problemen als blaasjes of verkleuringen ontstaan.

 

Mocht dat toch gebeuren dan heb je bij TPschilderwerken altijd recht op een schadeloze reparatie dankzij onze langdurige garantieperiode.

goede-verf-en-levering-tpschilderwerken