Het schildersbedrijf van Almere, Amsterdam, Hilversum en omstreken | Over Ons - TPschilderwerken Almere
TPschilderwerken is het schildersbedrijf van Almere, Amsterdam, Hilversum en omstreken. Wij bieden betrouwbaar schilderwerk voor zowel binnen als buiten.
tpschilderwerken
16328
page-template,page-template-licence,page-template-full_width,page-template-licencefull_width-php,page,page-id-16328,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Over Ons

Over Ons

Welkom bij TPschilderwerken het schildersbedrijf van Flevoland en omstreken.

 

Bij TPschilderwerken bieden wij kwalitatief en betrouwbaar schilderwerk zoals je dat van een echte beroepsschilder mag verwachten voor een betaalbare prijs.

 

Wij verzorgen al meer dan 5 jaar schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden voor bedrijven, particulieren, makelaars, woningcorporaties en verzekeringsbedrijven.

 

Je kunt er tegenwoordig niet omheen elk pand heeft gewoon onderhoudswerkzaamheden nodig. Zeker ook om hogere kosten te voorkomen is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Bij TPschilderwerken doen wij dit kwalitatief en met oog op de prijs en het milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen noemen ze dat met een mooi woord.

 

Wij beschikken over de nodige opleidingen, ervaring, apparatuur en verf van de beste kwaliteit, zodat wij iedereen van een constante en betrouwbare kwaliteit kunnen voorzien. Dat is namelijk wat ons sterk maakt. Goed en betrouwbaar schilderwerk tegen een eerlijke prijs.

 

Wij bieden verder ook andere werkzaamheden zoals houtrotbehandeling, stucwerk en meer.
Wil je meer weten? Neem eens een kijkje bij onze diensten.

goede-verf-en-levering-tpschilderwerken

Goede Verf en Levering

Wij voorzien ons personeel alleen van de beste verf en schilders uitrusting. Om de kwaliteit van deze verf en de uitrusting van onze medewerkers te kunnen garanderen maken wij alleen gebruik van topmerken als:

Veveo

Caparol

Sikkens

Sigma

Boonstoppel

 

Om u ervan te kunnen verzekeren dat onze materialen snel en in goede staat geleverd worden werken wij samen met de volgende leveranciers:

– Procoatings

– Bevela

– Sikkens

– Sigma Coating

Nog niet overtuigd?

Dankzij onze professionele medewerkers, onze hoogwaardige verf, onze betrouwbare leveranciers en onze professionele uitrusting kunnen wij u onze betrouwbaarheid garanderen en een constante kwaliteit leveren.

 

Welke schilders opdracht u ook voor ons heeft, wij zijn er klaar voor!

 

Nog niet overtuigd van onze specialiteit?

Maak een gratis afspraak met een van onze schilders. Als je na dit professionele advies op maat kiest om klant te worden bij TPschilderwerken heb je recht op twee jaar garantie op al het door TPschilderwerken geleverde buitenschilderwerk & drie jaar garantie op al het binnenschilderwerk. Dat zorgt ervoor dat je bij TPschilderwerken altijd gegarandeerd bent van betrouwbaarheid, de beste prijs en het beste advies.