Het schildersbedrijf van Almere, Amsterdam, Hilversum en omstreken | Reviews
17240
page-template,page-template-licence,page-template-full_width,page-template-licencefull_width-php,page,page-id-17240,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Reviews

Review Fam. de Lange

Direct nadat wij de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de schilder van TP schilderwerken al op de stoep. Hij is meteen aan de slag gegaan. Alle muren, het plafond en de kozijnen zijn keurig netjes in de verf gezet. Vooral met de antraciet grijze muur zijn we enorm tevreden. Dank voor de snelle actie en het vakkundige schilderwerk. Nu is het echt ons huis.

Fam. de Lange, Almere

Review Fam. Vonk

TP schilderwerken heeft ons hele huis geschilderd! Plafond, muren, trap, traphek met spijltjes en de radiatoren van de verwarming. Alles is even netjes en mooi geworden. Klaar met een week. Ze hebben erg hard gewerkt. Ik kan deze schilders echt aanbevelen!

Fam. Vonk, Almere

Review Desiree Wilke

TPschilderwerken is snel met antwoorden en het opstellen van een offerte. Ik ben zeer tevreden over het professionele schilderwerk van de voor- en achtergevel van mijn woning. Er wordt snel, vakkundig en netjes gewerkt en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Ik raad TPschilderwerken absoluut aan!

Desiree Wilke - via facebook

Review Nancy Champeau-de Boer

Ons huis is top geschilderd! Snelle en vakkundige service.

Nancy Champeau-de Boer - via facebook

Review Airne van Dam

Super mooie zolder thanks TPschilderwerken

Airne van Dam - via facebook

Review Renske Halma-Vos

Ik ben nog steeds blij dat je de hele buitenkant van ons huis geschilderd hebt. Omdat ik zo tevreden was heb ik ook de deuren binnen laten schilderen. Deze zijn mooi strak geworden. Ja toen dacht ik die twee beschadigde trappen kunnen ook wel een opknapbeurt gebruiken. Die zijn zo mooi geworden dat de buren verder op kwamen kijken en jou na mijn advies het ook door jou hebben laten doen. Ja de volgende keer als mijn portemonnee weer wat dikker is heb ik nog wel wat klusjes voor je! Dus Terry tot de volgende keer.

Renske Halma-Vos

Review Paulien Botman

Terry is een enthousiaste man die met kennis van zaken meedenkt over je wensen en dat wat daarin mogelijk is. En uiteindelijk mooi werk een een goed resultaat aflevert.

Paulien Botman

Review Jurgen

Fijne vakschilder. Komt afspraken na, informeert netjes over de voortgang en is bereid net even dat beetje extra te doen om het helemaal af te maken.

Jurgen