Het schildersbedrijf van Almere, Amsterdam, Hilversum en omstreken | Onderhouds Service
17083
page-template,page-template-licence,page-template-full_width,page-template-licencefull_width-php,page,page-id-17083,page-child,parent-pageid-16594,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Onderhouds Service

OnderhoudsService-TPschilderwerken

Onderhouds Service

Veel mensen hebben een glazenwasser, maar zijn niet helemaal tevreden. Als je aan hen vraagt of ze ook het houtwerk schoon willen maken dan wordt dat vaak niet goed en netjes gedaan. Hierdoor ontstaat er een ophoping van stof en vuil op het schilderwerk. Deze vuil ophoping heeft een bijtende werking op het schilderwerk en hierdoor verliest het al snel zijn beschermende en glanzende werking.

 

Dit brengt extra onderhoudskosten met zich mee omdat er vaker onderhoud gepleegd moet worden tegen o.a. houtrot, versleten verfdelen en andere vervelende kwaaltjes. Al dit extra onderhoud kan erg oplopen in kosten terwijl deze kosten makkelijk voorkomen kunnen worden door goedkoop en regelmatig onderhoud van het schilderwerk.

 

Daarom bieden wij nu bij TPschilderwerken een onderhouds service, waarbij wij voor een schappelijke prijs eens in het halfjaar de gehele buitenkant van jouw woning grondig schoonmaken zowel het glas als het houtwerk, hierdoor heb je langer profijt van het schilderwerk. Dit betekend niet dat je direct aan een onderhoudscontract verbonden bent. Je betaald alleen voor de service wanneer je hier gebruik van maakt.

 

Een afspraak maken kan gemakkelijk via ons contact formulier of door ons te bellen: